Annuntiata Veurne, VTI Veurne, College Veurne, Immaculata De Panne en Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort, samen ... Talent-is!
MENU
je bent hier

Onze scholen

Talent-is staat voor 5 scholen die inzetten op talenten. In elke school kun je terecht voor de eerste graad. Na de eerste graad, die observerend en oriënterend is, kun je verder doorstromen naar de bovenbouw met een brede waaier aan studierichtingen.

Gaat je interesse uit naar zorg? Ben je creatief? Ben je ondernemend? Ligt je interesse bij talen? Wil je vooral theoretische pakketten verwerken? Is mode je ding? Ben je een techneut? Wil je je verdiepen in wiskunde? Zijn talen jouw toekomst? Wil je een praktische studierichting? Zit je volop in de wereld van IT? Talent-is heeft zeker een studierichting die bij jou past.

Surf rond op onze scholen en vind de school die de sleutel voor jouw toekomst is. Voor de adres- en contactgegevens van de 5 scholen: klik hier

Annuntiata Veurne

Annuntiata Veurne biedt een observerende en oriënterende eerste graad aan. In het eerste leerjaar van de eerste graad kun je ook enkele keuzepakketten in het College en in het VTI volgen. In de bovenbouw kun je de tweede en derde graad BSO en TSO volgen. Annuntiata legt zich toe op de wereld van de zorg, sociale wetenschappen, wetenschappen, mode en ondernemen.

Meer over Annuntiata Veurne


College Veurne

College Veurne biedt een observerende en oriënterende eerste graad aan. In het eerste leerjaar van de eerste graad kun je ook enkele keuzepakketten in Annuntiata en in het VTI volgen. In de bovenbouw kun je de tweede en derde graad ASO volgen.

Meer over College Veurne


VTI Veurne

VTI Veurne biedt een observerende en oriënterende eerste graad aan. In het eerste leerjaar van de eerste graad kun je ook enkele keuzepakketten in Annuntiata en in  het College volgen. In de bovenbouw kun je de tweede en derde graad BSO en TSO volgen. VTI legt zich toe op de wereld van wetenschap en technologie.

Meer over VTI Veurne


Immaculata De Panne

Immaculata De Panne biedt een observerende en oriënterende eerste graad aan. In de bovenbouw kun je de tweede en derde graad ASO volgen.

Meer over Immaculata De Panne


Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort

Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort biedt een observerende en oriënterende eerste graad aan.  In de bovenbouw kun je de tweede graad ASO, BSO en TSO volgen. In de tweede graad BSO en TSO legt het Sint-Bernarduscollege zich toe op de wereld van de zorg, van de sociale wetenschappen en van de wetenschappen. Hier kun je ook OKAN, onderwijs voor anderstalige nieuwkomers volgen.

Meer over College Nieuwpoort