Annuntiata Veurne, VTI Veurne, College Veurne, Immaculata De Panne en Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort, samen ... Talent-is!
MENU
je bent hier

Sinds kort is het voor kandidaat-leerlingen en hun ouders opnieuw mogelijk om een school te bezoeken. De vijf scholen van Talent-is zijn daar helemaal klaar voor en willen jullie heel graag ontvangen voor een rondleiding en eventuele inschrijving. 

Klik hier voor een overzicht van de bezoekmogelijkheden in de vijf scholen! Aarzel niet, boek je bezoek en leer onze scholen kennen!

Boek een bezoek aan onze scholen

In één van onze scholen inschrijven kan op twee manieren:

  • Tijdens een individuele rondleiding op school. Klik hier voor alle info. 
  • Via een digitaal formulier, te vinden op de site van elke school een formulier. Als je dat formulier invult en doorstuurt, neemt de school later zelf contact op om een afspraak te maken om de inschrijving officieel te maken.

Onze scholen kijken er alvast naar uit om jullie op 1 september 2020 te mogen verwelkomen!

Info inschrijvingen

De coronacrisis trok een streep door de echte openschooldagen. Ondertussen kun je als kandidaat-leerling samen met je ouders wel de scholen bezoeken. 

De vijf scholen organiseerden ook online openschooldagen, die nog steeds open staan. Zo kun je de school al een stukje beter leren kennen. Op de sites van de vijf scholen vind je alle nodige informatie.

Verken de online openschooldagen

Je vindt het volledige aanbod in de eerste graad van Talent-is niet alleen op deze website, maar ook in onze brochure. De nieuwe structuur wordt er nog eens duidelijk uitgelegd en daarnaast vind je een heel mooi overzicht van welke pakketten (eerste jaar) en basisopties (tweede jaar) je in welke scholen kunt volgen, de dagindelingen in de scholen, en info over hoe we onze kernwoorden goesting, talenten, kennen en kunnen, warm, open waarmaken. 

Klik hier om de brochure te lezen.

Lees onze brochure!

Op deze site vindt u alle up-to-date info over de eerste graad in onze vijf scholen van Talent-is. We bieden een brede waaier aan richtingen in zowel A-stroom als B-stroom aan. In het eerste jaar werken we met keuzepakketten, in het tweede jaar met basisopties. Daarmee bereiden we onze leerlingen voor op de bovenbouw, waarin we vanaf september 2021 ook een heel breed aanbod zullen hebben.

Verken alvast onze site, en je vindt er zeker een studierichting die bij je past!

Vind hier alle info over de eerste graad

Annuntiata Veurne, College Veurne, VTI Veurne, Immaculata De Panne en Sint-Bernarduscollege Nieuwpoort bundelen sinds de start van de onderwijshervorming op 1 september 2019 de krachten in Talent-is. Samen werken wij verder aan kwaliteitsvol onderwijs in de regio.

Op onze website verneem je alles over ons onderwijsaanbod in jouw regio. Hartelijk welkom alleszins!

Welkom bij Talent-is