je bent hier

Je vindt het volledige aanbod in de eerste graad van Talent-is niet alleen op deze website, maar ook in onze brochure. De structuur wordt er nog eens duidelijk uitgelegd en daarnaast vind je een heel mooi overzicht van welke pakketten (eerste jaar) en basisopties (tweede jaar) je in welke scholen kunt volgen, de dagindelingen in de scholen, en info over hoe we onze kernwoorden goesting, talenten, kennen en kunnen, warm, open waarmaken. 

Klik hier om de brochure te lezen.

Lees onze brochure!

Campus Annuntiata Veurne, Campus College Veurne, Campus Engineering Veurne, Campus Immaculata De Panne en Campus SBC Nieuwpoort bundelen sinds de start van de onderwijshervorming op 1 september 2019 de krachten in Talent-is. Samen werken wij verder aan kwaliteitsvol onderwijs in de regio.

Op onze website verneem je alles over ons onderwijsaanbod in jouw regio. Hartelijk welkom alleszins!

Welkom bij Talent-is

Op deze site vind je alle up-to-date info over de eerste graad in onze vijf campussen van Talent-is. We bieden een brede waaier aan richtingen in zowel A-stroom als B-stroom aan. In het eerste jaar werken we met keuzepakketten, in het tweede jaar met basisopties. Daarmee bereiden we onze leerlingen voor op de tweede en derde graad, waarin we ook een heel breed aanbod hebben.

Verken alvast onze site, en je vindt er zeker een studierichting die bij je past!

Vind hier alle info over de eerste graad