je bent hier

Woord van de voorzitter

Beste bezoeker

Talent-is staat voor de vijf scholen die tot de vzw Katholiek Secundair Onderwijs Veurne-De Panne-Nieuwpoort behoren: Campus Annuntiata Veurne, Campus College Veurne, Campus Engineering Veurne, Campus Immaculata De Panne en Campus SBC Nieuwpoort. We bieden kwaliteitsvol onderwijs aan vanuit een christelijke inspiratie. We werken conform de regelgeving van Onderwijs Vlaanderen en zijn we aangesloten bij de onderwijskoepel Katholiek Onderwijs Vlaanderen. We behoren, samen met Hotelschool Ter Duinen en Inspirant aan Zee BuSO, tot de scholengemeenschap Veurne-Westkust.

In onze campussen krijgen jongeren de mogelijkheid om in een observerende en oriënterende eerste graad op zoek te gaan naar hun talenten, interesses en mogelijkheden. Vanuit de eerste graad zetten de leerlingen hun schoolloopbaan verder in de tweede en derde graad. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat elke leerling een eigen weg kan inslaan die het best bij hem of haar past.

Onze vijf campussen werken samen op administratief en  logistiek vlak. Ook pedagogisch-didactisch zijn er samenwerkingsverbanden. Door deze intense samenwerking versterken wij onze campussen.

Met een team van ruim 400 enthousiaste medewerkers staan wij elke dag klaar voor onze jongeren.

Marc Vansteenkiste
Voorzitter van het schoolbestuur vzw KSO Veurne-De Panne-Nieuwpoort